İSTANBUL / SİLİVRİ - Silivri Adalet Mesleki Eğitim Merkezi

Silivri Adalet Mesleki Eğitim Merkezi

Adres
SEMİZKUMLAR MAH. ÇANTA CAD. MARMARA AÇIK CEZAEVI İNFAZ KURUMU KAMPÜSÜ SİLİVRİ / İSTANBUL
Vizyon
Hükümlüleri infaz sürelerinin sonunda; Atatürk Milliyetçiliğine bağlı, özgürce düşünebilen ve düşündüklerini söyleyebilen, eleştirici ve olumlu düşünceyle araştıran, çevresini, doğayı, kültürünü koruyan, insan haklarına ve farklı düşüncelere saygılı, zanaatkar ruhu olan, üretken ve diplomalı bireyler olarak sosyal hayata hazırlamak. Her öğrencinin mesleki beceri ve belgelerine sahip olarak hayata yeniden uyum sağlaması bunun yanı sıra sosyal becerilerini geliştirmesini, toplumsal ve milli değerleri yaşamasını sağlamak. Kurumumuzda eğitim alan hükümlülerin, infaz sonunda hayatına yön veren bireyler olarak yetişmesine katkı sağlamak, ileri hedef olarak toplumsal barış ve güvenin sağlanmasında kurumumuza düşen görevi yerine getirmek vizyonumuzdur.
Misyon
Hükümlüleri; Türk Mili Eğitimi´nin amaç ve ilkeleri doğrultusunda mesleki eğitim vererek veya geçmiş öğrenmelerini belgelendirerek: Vatan ve Millet sevgisi ile dolu, bilgiye ulaşmasını bilen, ulaştığı bilgiyi pratikte kullanarak geliştiren ve bilgiyi paylaşabilen, toplumsal değerlerini koruyan, mesleğinde en iyiyi yapabilecek bilgilerle donanmış, mutluluğu, sevgiyi ve sorumluluğu paylaşabilen, hoşgörü sahibi bireyler yetiştirmek. Eğitimin her yaşta ve koşulda hayat boyu sürmesi ve mesleki eğitimle hayata kalifiyeli yeni başlangıçlar yapabilme hedefinde olan ve bunu hayata geçirme çabasında olan kurumumuz, toplumumuzun dezavantajlı gruplarını yetiştirme çabası içerisindedir. İnsanların mutluluğunu hedeflemiş, hayata üretken becerilere ve belgelere sahip olarak aynı zamanda; milli ve manevi kültürünü, evrensel değerler içinde koruyup geliştiren, bilgiyi etkili ve verimli kullanabilecek, bireyler yetiştiren bir eğitim kurumu olmak hedefimizdir.
Öğretim Şekli :TAM GÜN TAM YIL
DOĞAL GAZ
ULAŞIM OTOBÜS VE MİNİBÜSLERLE SAĞLANMAKTADIR.
Yerleşim Yeri
SEMİZKUMLAR MAHALLESİ ÇANTA CADDESİ SİLİVRİ CEZAEVİ ARAÇ SEVK AMİRLİĞİ NO:166R SİLİVRİ/İSTANBUL
iLÇE MERKEZİNE 13,5 KM UZAKLIKTA OLUP İL MERKEZİNE 80 KM UZAKLIKTADIR.